Vin-smagning i Prag

Vinsmagning i Prag kan bestilles for sig selv – eller som afslutning efter vores populære Sejltur på Moldau.

Efter sejlturen kan man deltage i en vinsmagning sammen med den dansktalende guide. Det foregår på en hyggelig vinstue i nem gå-afstand fra bådens anløbsplads. Vinstuen har specialiseret sig i gode tjekkiske vine fra udvalgte vingårde, og værten vil præsentere mindst 7 tjekkiske vine, udvalgt efter bl.a. vejret og andre forhold på dagen (kunne også være en ny vin i vinstuen, som de er særligt stolte af). Der er nødder og vand ved siden af.

Den dansktalende guide vil sørge for, at alle kan følge med i, hvad der foregår.

Vinsmagningen varer ca. et par timer, men man er velkommen til at blive siddende, efter at guiden har forladt arrangementet – priserne er overraskende rimelige, udvalget er stort og den lokale viden om vine er god.

Man kan godt deltage i vinsmagningen uden at være på sejltur – forudsat at der den pågældende aften er deltagere nok til, at den gennemføres. Mødested i nærheden af vinstuen vil blive oplyst ved tilmelding.

PRIS: 1000 koruna (€ 42)

Mødested: Enten på båden (hvis man har været på sejltur) - ellers ved vinbaren (alle relevante informationer herom ved bestilling)

DAGE: Lørdag aften i påske-, sommer- og efterårsferie (god efter sejltur)

TID: 20-22

Vedrørende betaling i Danske Kroner: Pga. strenge anti-hvidvaskregler i Danmark er det blevet vanskeligt for tjekkiske banker og vekselkontorer at komme af med danske kontanter, og derfor er veksling af danske kroner blevet besværligt og dyrt i Prag. Jeg kan derfor ikke længere tilbyde at modtage betaling i danske kroner. Der kan betales med tjekkiske Koruna og Euro.

sight seeing 52
Vinsmagning i Prag

Bliv guidet på dansk

Selv om mange danskere taler og forstår engelsk rigtigt godt, så er det mest afslappende og udbytterigt at en udflugt foregår på ens eget modersmål. Man skal kun koncentrere sig om at lytte og tage oplevelserne ind – og har man spørgsmål, er det nu engang nemmest at stille dem på dansk.

Bliv guidet af lokale

Personligt har jeg boet i Prag siden 2007, og mit liv er derfor et ”lokalt” liv med de erfaringer og den viden, som kun en lokal kan have. Det samme gælder for mine dansktalende kolleger (danskere eller dansktalende tjekker), der guider nogle af turene.

Få en personlig oplevelse

Selv om de fleste ture foregår ad samme rute og på samme måde fra gang til gang, så er gæsterne ikke de samme. Og fordi vi lægger vægt på at fortælle i stedet for at gengive et manuskript, vil indholdet altid ”automatisk” blive tilpasset dagens gæster. Og spørgsmål undervejs giver ofte anledning til, at netop dén tur ikke ligner den forrige eller den næste.