Services i Prag

Services i Prag

Her hos Prag Udflugter er den vigtigste service naturligvis at tilbyde spændende, relevante og gennemarbejdede ture og udflugter til danske gæster – med dansktalende guider og et indhold, der passer til danske forventninger.

Prag Udflugter er oprindeligt blevet til som et ”barn” af siden Prag Eksperten, der blev grundlagt af Laus Sørensen i 2005. Det oprindelige formål med Prag Eksperten var at formidle ferielejligheder i Prag til danske gæster – kombineret med informationer og personlig vejledning, som man ikke kan finde andre steder. Og tilblivelsen af Prag Udflugter i 2008 – i et godt og nært samarbejde med dansktalende guider – var et supplement, som skulle give individuelle rejsende ikke bare samme, men bedre vilkår end gæster, der kommer på en grupperejse. Et personligt alternativ til masseturisme.

Sådan er det stadig, Prag Eksperten forsøger at være den leverandør af lejligheder, hoteller og udflugter til danske gæster i Prag, der giver den største merværdi gennem deling af aktuelle informationer via Facebook, men også tilbyder personlig og individuel vejledning til de gæster, der vælger Prag Eksperten eller Prag Hoteller som deres samarbejdspartner til booking af indkvartering i Prag.

Hvilke services tilbyder Prag Udflugter så i Prag?

Booking af hotel til gode og konkurrencedygtige priser – altid med morgenmad og mulighed for afbestilling inkluderet. Husk at tjekke disse detaljer, hvis du bruger en anden leverandør!

Booking af ferielejligheder i Prag

Transport fra og til lufthavnen i Prag – du kan læse mere og også bestille det lige her.

Hotel Adria er et af vores mest populære hoteller i Prag
Services i Prag

Individuel vejledning af gæster i Prag

Individuel vejledning af de gæster, som bestiller indkvartering. At kunne få gode råd og svar på sine spørgsmål er ikke en selvfølge – og er en værdifuld tilføjelse, som man ikke finder hos de sædvanlige bookingportaler.

Jeg kan se, at det er værdifuldt, for omkring 75 % af de henvendelser, jeg får om vejledning, er fra gæster, der har booket deres indkvartering andre steder og nu savner svar på spørgsmål, som er vigtige for dem, men som de ikke får svar på fra deres leverandør.

Jeg må dog i den forbindelse understrege, at dette produkt – personlig vejledning og rådgivning – er forbeholdt mine egne gæster. Jeg kan ikke stå til rådighed for andre leverandørers og bookingportalers kunder.

Gruppeprogrammer i Prag

De fleste af mine gæster er individuelt rejsende, f. eks. familier, par, studiekammerater, kortklubber osv. Men har du en større gruppe, der planlægger en rejse til Prag og gerne vil sikre sig, at alt forløber godt og smidigt, så er du velkommen til at ringe eller skrive en e-mail til laus@prag-udflugter.dk.

Jeg kan sørge for jeres indkvartering, for transporten fra og til lufthavnen og for programmet, mens I er i Prag. Ofte vil det være en byrundtur på dansk, en eller to ture i selve Prag (sejlturen er f. eks. populær) og også en eller to ture ud af byen.

Hvis det er et arbejdsrelateret ophold vil jeg kunne hjælpe med dansktalende guider, der også kan tolke mellem tjekkisk og dansk, hvis I f. eks. har aftalt et besøg på en virksomhed, en institution eller lignende. Men vær opmærksom på, at de fleste virksomheder og institutioner forventer, at det er gæsterne selv, der skaber den første kontakt allerede i god tid før den øvrige planlægning.

Grupperejse til Prag
Grupper i Prag

Jeg har organiseret gruppeture for f. eks. følgende typer af grupper:

Tekniske skoler

Efterskoler

Sikkerhedsfirma med firmatur for medarbejderne

Škodaforhandlere

Brugsuddelere

Sammenslutning af piloter i lette og ultralette fly

Privat tur og fest i forbindelse med rund fødselsdag (40 gæster var inviteret til Prag med fuldt program)

Sponsorrejse for sponsorer i dansk superligaklub

Træningsophold for ungdomsskoles håndboldafdeling

Firmaudflugt for optikerforretning

Institutionsledere fra Københavns kommune, som ville besøge samarbejdspartnere og desuden holde strategimøder i forbindelse med udvikling

Og mange flere