Om Prag Udflugter

Hvad er Prag Udflugter?

Prag udflugter blev grundlagt i 2008 som udbyder af udflugter og ture i og udenfor Prag. Siden er tilknyttet firmaet Prag Eksperten, der har opereret siden 2005 med speciale i at vejlede og hjælpe danske turister i Prag med i første omgang ferielejligheder og senere desuden hoteller og – som her – danske oplevelser i Prag.

Formålet med Prag Udflugter er at give individuelt rejsende de bedste muligheder for at opleve seværdigheder i Prag på dansk og under former, som adskiller sig fra masseturisme. Men vi vil ikke være dyrere end de udenlandske alternativer. Til gengæld vil vi gerne være mere personlige og nærværende. Det er vores fornemste opgave!

Hvem står bag Prag Udflugter?

Prag Udflugter, Prag Eksperten og Prag Hoteller ejes og drives af Laus Sørensen (født 1961), dansker bosiddende i Prag siden januar 2007.

Jeg er uddannet folkeskolelærer suppleret med videreuddannelse indenfor bl.a. skoleudvikling, coaching, ledelse/management og økonomi.

Jeg har bl.a. arbejdet som efterskolelærer, forstander og viceskoleleder. Har drevet Prag Eksperten siden 2005 og er nu bosiddende i Prag. Indkvartering og servicering af Prag rejsende er vigtigste arbejde. Desuden arbejder jeg for det danske tidsskrift Økonomisk Ugebrev som PA og webmaster

Motto: “Hvis man ikke ved, hvad man ellers skal sige, kan man jo prøve med sandheden!”

Øvrige interesser: Historie, musik (amatørmusiker gennem mere end 20 år), dykning, madlavning og bagning, mad, vin og godt tjekkisk øl.

Samarbejdspartnere

De vigtigste samarbejdspartnere er Helge Schønning, dansker bosiddende i Prag og guide, samt Pavel Vesely, dansktalende tjekke, også guide.

Desuden samarbejder Prag Udflugter med andre tjekkiske dansktalende guider.

Alle, der har tilknytning til Prag Udflugter, er lokale forstået på den måde, at hvis ikke vi er indfødte tjekker, så har vi boet her meget længe og føles en varm kærlighed til landet, byen, historien og kulturen.

Prag Udflugter drives af Laus Sørensen

Fordele ved at bruge Prag Udflugter

Vi tilbyder vores services til alle, uanset hvem du har booket din rejse igennem

Alle udflugter er på dansk

Vi har normalt forholdsvis små grupper

Vi gennemfører de ”åbne” udflugter med bare 4 eller flere deltagere – det får du svært ved at finde andre steder

Vi samarbejder på en åben og konstruktiv måde, som sikrer, at du altid får den bedste guide til turen og det største udbytte

Vi bygger indholdet på reel viden om de enkelte emner/ture – vi har ikke bare udarbejdet manuskripter, som enhver efterfølgende kan ”lire af”

Vi er det lille danske alternativ til masseturisme – og det kan du mærke!

Vi brænder for det, vi laver. Vi elsker at fortælle og at give gæsterne gode oplevelser

Vi har kendskab til byen og kan vejlede om f. eks. restauranter, spisesteder, caféer og lignende i forhold til netop det, du er på udkig efter

Vi har humor!

mortgage 18

Formålet med Prag Udflugter er at give individuelt rejsende de bedste muligheder for at opleve seværdigheder i Prag på dansk og under former, som adskiller sig fra masseturisme.