Betingelser og praktiske oplysninger

Cafe Tramvaj til baggrund

Det er ganske enkelt og ligetil at deltage i Ture og udflugter i og ud af Prag med Prag Udflugter – men vær opmærksom på disse punkter. Så glider det hele meget nemmere.

TILMELDING ER ALTID NØDVENDIG

Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer (alternativt hotel/adresse med vær.nr) så vi kan kontakte jer om nødvendigt.

Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. I de situationer vil billet til offentlig transport ikke være inkluderet i prisen. Husk godt fodtøj til Prags brosten. Når vi kører ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus eller lidt større. Transport ud af Prag er altid inkluderet i tur-prisen.

Ønsker: Vi kommer kun i ikke-ryger lokaler og bruger røg-fri transportmidler. Er du vegetar, gang-besværet eller har nogle særlige behov? Forhør dig ved tilmelding, vi er fleksible og tager altid hensyn så vidt muligt.

Aflysning: Hvis en tur må aflyses, giver vi besked senest dagen før. Hvis I aflyser en tur beder vi også om besked dagen før, så vi kan aflyse bus/restaurant, ellers betales.

Forbehold: Vi kan ikke give penge retur ved dårligt vejr. Trafikken i Prag kan drille, busture kan have små forsinkelser. Sluttidspunkter er cirka.

Betaling: Vi modtager CZK og EURO til aktuelle kurser. Tjekkiske Koruna (Czk) foretrækkes. Vedrørende betaling i Danske Kroner: Pga. strenge antihvidvask-regler i Danmark er det blevet vanskeligt for tjekkiske banker og vekselkontorer at komme af med danske kontanter, og derfor er veksling af danske kroner blevet besværligt og dyrt i Prag. Jeg kan derfor ikke længere tilbyde at modtage betaling i danske kroner. Der kan betales med tjekkiske Koruna og Euro.

Børn (gælder kun almindelig byvandring og sejltur): Et barn under 12 år pr. voksen til halv pris. Vi kan desværre ikke tilbyde børnerabat på øvrige ture. Børnemenuer er mulige alle steder. Øl-rundturene og vinsmagning er ikke børne-venlige!

Husk: Billet til sporvogn. Transportbillet er ikke inkluderet, kan evt. købes med guiden.