Bryggeri-middag på Pivovar U Bulovky

Vi tager til det fine mikrobryggeri U Bulovky i Prag 8, Libeň. Det lokale og hyggeligt indrettede mikrobryggeri og værthus ejes af Richter, som kun brygger rene øl efter Reinheitsgebot. Her er ikke brugt smutveje. Richter arbejder fortløbende med at udvikle øllene. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er et af mine helt personlige favoritsteder i Prag. Altid en stor fornøjelse!

Vi skal smage deres forskellige øl og spise en dejlig, 2-retters tjekkisk middag (dagens suppe og en hovedret, afhængigt af den aktuelle menu).

Når vi har smagt “små” (0,3 liter) udgaver af de øl, der aktuelt er på kortet, får vi nok også tid til endnu et par stykker efter eget valg – så gæsterne kan smage ekstra efter, om favoritten nu også tåler gentagelse.

Pivovar U Bulovky ligger i Prag 8 i bydelen Libeň. Her kommer ikke mange turister, så aftenen vil være en rigtig lokal oplevelse. I vil høre om, hvordan tjekkisk øl brygges, hvorfor det har så høj kvalitet – og så vil vi hygge os rigtig meget i løbet af aftenen. Gæsterne plejer at benytte lejligheden til at få svar på alle mulige spørgsmål om Prag, Tjekkiet og meget andet.

Turen er ikke god til børn, den handler om øl, god mad, hygge og tjekkisk værtshuskultur.

 

PRIS: 1600 koruna (€ 70) pr. person + metrobilletter

Mødested: Efter aftale

DAGE: : ALLE AFTENER EFTER AFTALE VED MINIMUM 4 PERSONER, der tilmelder sig samlet - altså som privat gruppe

TID: 17.30-22.00 (cirka)

FÆRDSEL: med metro/sporvogn

MAD-DRIKKE: inklusiv middag og alle øl/vand

Vedrørende betaling i Danske Kroner: Pga. strenge anti-hvidvaskregler i Danmark er det blevet vanskeligt for tjekkiske banker og vekselkontorer at komme af med danske kontanter, og derfor er veksling af danske kroner blevet besværligt og dyrt i Prag. Jeg kan derfor ikke længere tilbyde at modtage betaling i danske kroner. Der kan betales med tjekkiske Koruna og Euro.

sight seeing 52

Bliv guidet på dansk

Selv om mange danskere taler og forstår engelsk rigtigt godt, så er det mest afslappende og udbytterigt at en udflugt foregår på ens eget modersmål. Man skal kun koncentrere sig om at lytte og tage oplevelserne ind – og har man spørgsmål, er det nu engang nemmest at stille dem på dansk.

Bliv guidet af lokale

Personligt har jeg boet i Prag siden 2007, og mit liv er derfor et ”lokalt” liv med de erfaringer og den viden, som kun en lokal kan have. Det samme gælder for mine dansktalende kolleger (danskere eller dansktalende tjekker), der guider nogle af turene.

Få en personlig oplevelse

Selv om de fleste ture foregår ad samme rute og på samme måde fra gang til gang, så er gæsterne ikke de samme. Og fordi vi lægger vægt på at fortælle i stedet for at gengive et manuskript, vil indholdet altid ”automatisk” blive tilpasset dagens gæster. Og spørgsmål undervejs giver ofte anledning til, at netop dén tur ikke ligner den forrige eller den næs